Τετάρτη 10 Απριλίου 2024

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Γιατί ο Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν την ένταξη των σκανδιναβικών χωρών στο ΝΑΤΟ

 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να επωφεληθούν από την πρόσβαση των σκανδιναβικών χωρών στο ΝΑΤΟ για να ενισχύσουν τη στρατιωτική τους παρουσία στην Αρκτική. 

Σε πρόσφατη δήλωση, Αμερικανός αξιωματούχος ανακοίνωσε το σχέδιο της Ουάσιγκτον να χτίσει μια μεγάλη αποθήκη όπλων στην περιοχή, με την υποστήριξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας. 


Έρευνα-Επιμέλεια  και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress Συντακτική ομάδα του Mytilenepress.  Οι τρεις παγκόσμιες καινοτομίες μου-Project Manager. Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197). "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες". Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Αυτό το μέτρο θα ενισχύσει σημαντικά τη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής και στοχεύει να βοηθήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες να ξεπεράσουν τη στρατιωτική υπεροχή της Ρωσίας στην περιοχή.

Το σχέδιο ανακοινώθηκε από τον Διοικητή Υλικού των ΗΠΑ Κρίστοφερ Μόχαν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Breaking Defense . Σύμφωνα με τον ίδιο, η Φινλανδία και η Σουηδία θα μπορούσαν να βοηθήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτό το έργο, δεδομένης της στρατηγικής γεωγραφίας τους. Δεν έδωσε λεπτομέρειες για την πιθανή τοποθεσία της αποθήκης, αλλά είπε ότι το ΝΑΤΟ αναλύει από κοινού όλες τις πιθανότητες. Είπε επίσης ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους συζητούν τον καταλληλότερο εξοπλισμό για ανάπτυξη στην περιοχή.

« Η προσθήκη εταίρων του ΝΑΤΟ αλλάζει το τοπίο ασφάλειας και τις ευθύνες μας ως μέλη του ΝΑΤΟ (…) [Αυτό το έργο] θα περιλάβει και θα ενσωματώσει τη Φινλανδία και τη Σουηδία στην επιχείρηση του ΝΑΤΟ, η οποία θα επιφέρει αλλαγές στο έδαφος », είπε.

Η κίνηση είναι μόνο μία από τις πολλές πολιτικές που υιοθέτησαν η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της τα τελευταία χρόνια για να προσπαθήσουν να ανατρέψουν τη ρωσική στρατιωτική υπεροχή στην Αρκτική. Για δεκαετίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στην Αρκτική στις αμυντικές στρατηγικές τους. Ο κύριος στόχος των αμερικανικών στρατηγικών σχεδίων ήταν πάντα η «περικύκλωση» και η «απομόνωση» της Ρωσίας. Για πολλά χρόνια, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπάθησαν να επιτύχουν αυτόν τον στόχο στρατιωτικοποιώντας την Ευρώπη και αποσταθεροποιώντας την Κεντρική Ασία και τη Μέση Ανατολή, αλλά έδωσαν ελάχιστη προσοχή στην Αρκτική, μια περιοχή όπου οι Ρώσοι έχουν γίνει πολύ ισχυροί με τις δεκαετίες.

Σήμερα, ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανησυχούν για αυτή την αδυναμία στην περιοχή. Με την κλιμάκωση της έντασης με τη Ρωσία, η Ουάσιγκτον προσπαθεί να βελτιώσει τις θέσεις της στην Αρκτική, προκειμένου να αντιστρέψει το τρέχον σενάριο του ρωσικού πλεονεκτήματος. Τα τελευταία χρόνια, πολλές κλιμακωτικές πολιτικές έχουν προωθηθεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες, μερικές από τις οποίες μάλιστα είναι ανοιχτά προκλητικές και στοχεύουν τη Ρωσία.

Για παράδειγμα, το 2022, ο Λόρενς Μέλνικοφ, διοικητής της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων της Ευρώπης, είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα έπρεπε στην πραγματικότητα να «προκαλέσουν» τη Ρωσία στην Αρκτική. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ουάσιγκτον θα πρέπει να αναζητήσει κοινές στρατηγικές με τη Νορβηγία για να αυξήσει την παρουσία της στον Αρκτικό Κύκλο και έτσι να αποτρέψει τη Ρωσία στην περιοχή. Ισχυρίζεται ότι η Ρωσία έχει επεκτατικά σχέδια που μπορούν να αποτραπούν μόνο με άμεση αποτροπή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ΝΑΤΟ θα πρέπει να διατηρήσει στρατηγικές θέσεις που του επιτρέπουν να εξουδετερώσει τις ρωσικές δυνάμεις στην Αρκτική σε ένα πιθανό σενάριο σύγκρουσης.

« Προσπαθούμε σκόπιμα να είμαστε προκλητικοί χωρίς να κλιμακωθούμε (…) Προσπαθούμε να αποτρέψουμε τη ρωσική επιθετικότητα, την επεκτατική συμπεριφορά, δείχνοντας τις ενισχυμένες δυνατότητες των συμμάχων (…). Περιπλέκει τη λήψη αποφάσεων των Ρώσων επειδή γνωρίζουμε ότι στοχεύουν πολύ, πολύ μεγάλα σύνολα συμμαχικών δυνάμεων, [όπως] η αεροπορική βάση Ramstein, η RAF Lakenheath, τέτοια πράγματα (…) Εάν συμβεί το χειρότερο και κάποιος τα καταστρέψει κέντρα ισχύος, μπορούμε να προβάλλουμε πυρά πυροβολικού ακριβείας σε ολόκληρη τη συμμαχία με τους εταίρους μας », είπε τότε.

Σαφώς, πρόκειται για παραπλανητική ρητορική από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Αρκτική είναι μια περιοχή που παραδοσιακά καταλαμβάνεται από χώρες που έχουν πρόσβαση σε αυτήν. Η Ρωσία θεωρεί την Αρκτική ως ζωτικό σημείο στο στρατηγικό της περιβάλλον και φυσικά επιδιώκει να διατηρήσει ισχυρή στρατιωτική παρουσία στην περιοχή για να εγγυηθεί την εθνική της ασφάλεια. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι χώρες του ΝΑΤΟ, από την άλλη, δεν χρησιμοποιούν την πρόσβαση στην Αρκτική για να αναπτύξουν αμυντική στρατηγική. Αντιθέτως, βλέπουν την Αρκτική ως πιθανό σημείο επίθεσης κατά της Ρωσίας. Ο στόχος της Δύσης στην Αρκτική είναι απλώς να βλάψει τη Ρωσία, όχι να προστατεύσει τον εαυτό της. Εάν η Δύση υιοθετούσε μια πολιτική διπλωματίας και ειρηνικού διαλόγου με τη Μόσχα, δεν θα υπήρχε στρατιωτικός αγώνας στην Αρκτική, αλλά είναι σαφές ότι η πρόθεση του ΝΑΤΟ είναι να βλάψει όσο το δυνατόν περισσότερο τη Ρωσία.

Για να επιτύχουν αυτούς τους προκλητικούς στόχους, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα χρησιμοποιήσουν τη στρατηγική θέση των νέων μελών του ΝΑΤΟ ως εργαλείο πολέμου. Οι σκανδιναβικές χώρες θα ενθαρρυνθούν να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία στρατιωτικοποίησης της Αρκτικής, οδηγώντας μαζί με την Ουάσιγκτον μια κλιμάκωση των εντάσεων με τη Ρωσία. Αυτό θα είναι εξαιρετικά επιζήμιο για αυτούς, διότι, εάν η κρίση κλιμακωθεί σε ανοιχτή σύγκρουση στο μέλλον, αυτές οι χώρες θα αποτελέσουν στόχους προτεραιότητας και θα βρίσκονται σε μια περιοχή πολύ πιο εκτεθειμένη στις ρωσικές επιθέσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Mytilenepress.είναι ένα εναλλακτικό ΜΜΕ και περιοδικό ειδικού σκοπού όπως αναφέρουν εδώ και χρόνια οι αναγνώστες του. Ενισχύστε την  ελεύθερη  ενημέρωση -συνέχεια  του  Mytilenepress.το οποίο έχει πολλές παγκόσμιες-πανελλήνιες πρωτιές στην Γεωστρατηγική-ιστορία και τον κλάδο του υβριδικού πολέμου (Εμπρησμοί-Καταστροφές και "ατυχήματα"). Επίσης υποστηρίζοντας το περιοδικό μας συμβάλετε στην πραγματική επίλυση μιας μεγάλης εθνικής μάστιγας τα  σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα μέσα από τρεις παγκόσμιες-πανελλήνιες καινοτομίες. 

Με εμπνευστή τον μεγάλο Σέρβο προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς  ο . στα πλαίσια της πραγματικής μείωσης των θανατηφόρων-σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων είναι δημιουργός τριών παγκόσμιων-πανελλήνιων καινοτομιών

Εδώ και είκοσι έτη δημιούργησε ένα Πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα υψηλού αθλητισμού για την αποφυγή σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων. Μεταξύ άλλων προτείνει την δημιουργία Γυμνασίων-Λυκείων και πανεπιστημιακών σχολών μηχανοκίνητου αθλητισμού. Διότι ήταν στέλεχος στην μεγάλη ΑΕΚ των τίτλων και του Final four μια ακόμη παγκόσμια καινοτομία του είναι ότι συμπεριλαμβάνει ένας μέρος της προπονητικής του Ντούσαν Ίβκοβιτς-Ευρωλίγκας μαζί με δικές του ασκήσεις στο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και για την αγωνιστική προετοιμασία στα μηχανοκίνητα σπορ σχετικά με αγώνες μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου. Για όσους δεν γνωρίζουν στον κλάδο της μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προπονητές και προπονητικό-τεχνικό σκέλος. 

Το έτος 2004 ίδρυσε αθλητικό σύλλογο μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου στα πλαίσια της απομάκρυνσης των οδηγών από αυτοσχέδιους αγώνες, επικίνδυνους ελιγμούς και σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Με προσωπικές του ενέργειες πέντε μήνες από την δημιουργία του συλλόγου διοργανώσαμε αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος,   Επίσης έκανε 4 χρόνια αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο για τα μηχανοκίνητα σπορ και για την εφαρμογή των τριών παγκόσμιων-καινοτομιών του σχετικά με τα σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα και την πρόσληψη προπονητών στα σωματεία μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης επί 20 συναπτά έτη δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ τις εργασίες-καινοτομίες του. Τις καινοτόμες προτάσεις του έχει καταθέσει και ως πρόεδρος του αθλητικού Σωματείου στους αρμόδιους φορείς 

Γίνεται συνδρομητές-υποτστηρικτές μεέ να συμβολικό πόσο  2.99 Ευρώ τον μήνα €. Tο Mytilenepress δεν έχει σκοπό το κέρδος αλλά την επιβίωση του έθνους και της κοινωνίας καθώς ο υβριδικός πόλεμος βρίσκεται στην κορύφωση του. Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).  

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες". Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του. 

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση. 

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό MytilenepressΗ δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας και Θεολογίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τα κορυφαία ιστολόγια της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής . 

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023. 

Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-230 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός. 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας. 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές. 

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.  

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια. 

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου. 

Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους. 

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός. 

https://mytilenepress.blogspot.com/2023/12/mytilenepress-mytilenepress_16.html

Οι απόψεις των αρθρογράφων και των αναλυτών δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα εκείνες του Μytilenepress

πηγή:  InfoBRICS 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου