Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Γιατί θα κλείσει οριστικά το Mytilenepress ;Αγαπητοί φίλοι-αναγνώστες. Η επταετία 2023-230 θα είναι μια σημαντική για την αποκάλυψη όλων των ψεμάτων που επέτρεψαν σε ορισμένες δυνάμεις να κυριαρχήσουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα και ειδικά στον Ελληνισμό. Η Μεγάλη Επαναφορά προετοιμάζεται για να πραγματοποιηθεί τα επόμενα χρόνια όπως ανακοίνωσε το WEF στο Νταβός. 

Η ανάγκη μιας κοινωνίας για εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις κίβδηλες ειδήσεις είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Για αυτό, χρειαζόμαστε εσάς και την υποστήριξή σας. 

Οι συστημικοί δημοσιογράφοι πληρώνονται για να προωθούν πολέμους, να πυροδοτούν τον φόβο των πανδημιών, των εμπρησμών, της βίας και των δολοφονιών ναζί. Παράλληλα  παρουσιάζουν ψέματα για την κλιματική αλλαγή ως αλήθεια και διαπράττουν αμέτρητες άλλες προδοσίες κατά της ανθρωπότητας. Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους είναι η προώθηση της Διονυσιακής κουλτούρας, η κατάργηση της παιδείας, η προώθηση της βίας και οτιδήποτε προκαλεί ανομία, αταξία και καταστροφή. 

Η ασύμμετρη απειλή γεωστρατηγικά είναι όταν ένα κράτος δέχεται επίθεση από άλλα “συμμαχικά” κράτη (ΝΑΤΟ), είτε από την ανθελληνική νέα τάξη πραγμάτων. Οι επιθέσεις αυτές δεν είναι υποχρεωτικά στρατιωτικές. Είναι πολιτικές-κοινωνικές, οικονομικές, ηθικές, πνευματικές-πολιτιστικές, οικολογικές, ψυχολογικές, εγκληματικές, μεταναστευτικές, διαδικτυακές και Διονυσιακές. 

Οι ισχυρότερες και φοβερότερες επιθέσεις που δεχτήκαμε ήταν στον πνευματικό και στον ηθικό τομέα. Η πατρίδα μας υπέστη, όλες τις μορφές ασύμμετρων απειλών, για να την υποτάξουν, να την διαλύσουν πνευματικά-ηθικά, πολιτικά-στρατιωτικά και κοινωνικά για να αφαιρέσουν παράνομα τον ορυκτό πλούτο (ενέργεια) και λόγω της Γεωστρατηγικής μας θέσεως. Το φαινόμενο του πολέμου αποτελεί διαχρονικό αντικείμενο επιστημονικών μελετών στην γεωστρατηγική-γεωπολτική, τις Διεθνείς σπουδές και τις στρατιωτικές σχολές. Ο πόλεμος είναι μια πράξη βίας με στόχο την υποταγή-εξαναγκασμό στις επιθυμίες του αντιπάλου.

Ο επεκτατικός πόλεμος είναι το μέσον για την επίτευξη άνομων σκοπών επί του αντιπάλου. Την σημερινή εποχή κυρίαρχο είδος πολέμου δεν είναι ο συμβατικός πόλεμος με όπλα, μαχητικά αεροπλάνα, πυραύλους, τεθωρακισμένα και πλοία. Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό και Διονυσιακό. Αυτά είναι τα κυριότερα είδη όταν ένα έθνος αντιμετωπίζει υβριδική απειλή. Επίσης κάποιες φορές έχουμε παράλληλα τον συνδυασμό υβριδικού και συμβατικού πολέμου. Βασικότατο σκέλος του υβριδικού πολέμου αποτελεί η  εγκληματικότητα. Χωρίς βία-εγκλήματα και πάσης φύσεως κακουργίες δεν είναι εφικτή η νίκη και η κυριαρχία έναντι του αντιπάλου έθνους.  

Το επιτιθέμενο κράτος που διεξάγει μη συμβατικό πόλεμο μέσα από την εγκληματικότητα-πορνεία (Διονυσιακός πολιτισμός), προκαλεί στο αντίπαλο έθνος παράλυση. Τρόμος-οργή, υποταγή-αδυναμία, σύγχυση και αποσταθεροποίηση. Η τρομοκρατία-βία και τα ελεύθερα ήθη ενάντια στο κράτος που διεξάγεται ο υβριδικός πόλεμος αποτελούν το βασικότερα σημεία για την κατάκτηση του. Μέσα από την ανελέητη βία και την προστυχιά (Διονυσιακά Αξιώματα), επιφέρουν ανασφάλεια-απελπισία, πολιτική, κοινωνική και οικονομική αστάθεια. 

Όσο πιο στυγερά είναι τα εγκλήματα, τα υποτιθέμενα ατυχήματα και η ερωτική διαφθορά, αυξάνεται σε υπερθετικό βαθμό η αδυναμία και ο φόβος. Μεταξύ άλλων συνδυάζουν την εγκληματικότητα και τον ψυχολογικό πόλεμο ταυτόχρονα. Σαστισμένος ο Ελληνικός λαός δεν έχει δυνάμεις να αντισταθεί, μειώνονται-εκμηδενίζονται οι αντιδράσεις και στην συνέχεια σε καθεστώς παραλυσίας υποκύπτει στην βούληση του αντιπάλου. 

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Οι σύγχρονοι πολιτικοί μας οδήγησαν σε ένα νέο Μαντζικέρτ (Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και Ιστορία)


Όλοι οι αξιόπιστοι γεωπολιτικοί και γεωστρατηγικοί αναλυτές με αδιάσειστα στοιχεία απέδειξαν ότι στην Ελλάδα διεξάγεται υβριδικός πόλεμος. Έχουμε νεκρούς από εμπρησμούς, ουσίες, εγκληματικότητα, Covid-19, μνημόνια και άλλες κακουργηματικές πράξεις. Στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία επικρατεί παρακμή-αμάθεια, έλλειψη αρχών και διχασμός. 

Η έλλειψη παιδείας-αγωγής οδηγεί στην απάθεια και στην αδιαφορία. Αυτά είναι από τα πιο επικίνδυνα συμπτώματα μιας κοινωνίας σε μεγάλη παρακμή και σήψη. Οι κάτοικοι είναι προκλητικά-τραγικά απαθείς-αδιάφοροι απέναντι στους εμπρησμούς, τον Covid-19, τα μνημόνια, την εισβολή και τις εθνοκτόνες συνέπειες. Aυτό συμβαίνει διότι αρκετοί δεν έχουν παιδεία και θεωρούν ότι τα προβλήματα πρέπει να απασχολούν όλους τους άλλους, εκτός από τους ίδιους. 

Όταν διαπιστώσουν ότι αυτές οι κοινωνικές-εθνικές μάστιγες, ήταν και είναι υπόθεση όλων μας τότε είναι πολύ αργά, καθώς έχουν ήδη υποστεί οι ίδιοι ή κάποια από τα συγγενικά-φιλικά τους πρόσωπα θανάτους και απώλειες εξαιτίας του υβριδικού πολέμου. Η διαχρονική δύναμη των Ελλήνων είναι η παιδεία-πολιτισμός.

Σε περιόδους έντονης ανησυχίας-δυστυχίας, βίας και πολέμων οι άνθρωποι βιώνουν καταστάσεις τις οποίες δεν μπορούν να διαχειριστούν με το πνεύμα και την ηθική. Φοβούνται-αρνούνται να σκεφτούν και να ερευνήσουν. Για αυτό στρέφονται προς το κακό, τις βίαιες πράξεις, την ηθική ελευθεριότητα-Διονυσιακή Κουλτούρα, τον φασισμό και την φίμωση. Συνέπεια όλων αυτών είναι να μην υπάρχουν αξίες-ηθική, εξέλιξη, δημιουργικότητα, πολιτιστικό επίπεδο και  ελευθερία λόγου στα ΜΜΕ. Τα μοναδικά-διαχρονικά  στηρίγματα του Ελληνικού έθνους είναι ο Αριστόκλειος Πολιτισμός. 

Η Αμερική έχασε τον μικρότερης κλίμακας παγκόσμιο πόλεμο που διεξάγεται στην Συρία. Για να μην διασύρονται άλλο από την Ρωσία οι ηττημένοι Αμερικάνοι, αποφάσισαν την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και παράλληλα ανέθεσαν την διεξαγωγή όλων των πολέμων για λογαριασμό των ΗΠΑ, στον Ερντογάν. Ήδη η Τουρκία έχει κατακτήσει την Βόρεια Συρία, την Λιβύη, το Ναγκόρνο Καραμπάχ και αντικαθιστά την Αμερική στο Αφγανιστάν και όπου κριθεί απαραίτητο. Η Αμερική με αυτόν τον τρόπο κρατά αλώβητο το γόητρο της, καθώς δεν κινδυνεύει να χρεωθεί νέες ήττες στα πεδία των μαχών από την Ρωσία του Πούτιν και παράλληλα δεν έχει απώλειες σε οικονομικό, πολιτικό, γεωστρατηγικό επίπεδο. Ταυτόχρονα δεν έχει απώλειες σε στρατιωτικό δυναμικό και σε εξοπλισμό.

Η Τουρκία που έχει εξαπολύσει σειρά επιχειρήσεων στην Συρία βάζοντας στο στόχαστρο κουρδικές παραστρατιωτικές οργανώσεις και την τοργάνωση Ισλαμικό Κράτος, απειλεί από τον Μάιο να διεξαγάγει επίθεση ευρείας κλίμακας εναντίον των Κούρδων στην βορειοανατολική Συρία. Από την έναρξη του πολέμου η Τουρκία αποτελεί την προστάτιδα δύναμη οργανώσεων ανταρτών καθώς τάχθηκε σθεναρά εναντίον του Σύριου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ. Η εμπλοκή της Τουρκίας στον Συριακό πόλεμο την αποτρέπει  από τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο οποίος θα έχει ως συνέπεια την απώλεια νησιών του Ανατολικού Αιγαίου με συμβατικό πόλεμο, στα πλαίσια του επεκτατικού Τουρκικού Εθνικισμού. 

Η αυξανόμενη εμπλοκή των στρατιωτικών δυνάμεων της Τουρκίας με τον κυβερνητικό στρατό της Συρίας, ο οποίος υποστηρίζεται, στρατιωτικά από την Ρωσία του Πούτιν και το Ιράν, έχει αναγκάσει τον Ερντογάν να αποσύρει μεγάλες και μάχιμες μονάδες από την Στρατιά της Θράκης με έδρα την Αδριανούπολη και την Στρατιά του Αιγαίου, με έδρα την Σμύρνη. Ένα σημαντικό τμήμα του συνεχώς αυξανόμενου αμυντικού κενού στα δυτικά σύνορα, η Τουρκία το καλύπτει με την αποστολή χιλιάδων “μεταναστών” στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια έξυπνη κίνηση τακτικής, με έναν στρατό αντιπερισπασμού, και ειρηνικής κατακτήσεως της Ελλάδος. Τον στρατό των μεταναστών έχει συστήσει ο Ερντογάν με υπηκόους χωρών του μωαμεθανικού-σουνιτικού τομέα. 

Οι "μετανάστες" είναι στην πλειοψηφία τους νέοι και με έντονο το στοιχείο του Ισλαμικού φανατισμού. Εξορμώντας σε όλο το μήκος των Ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο και αποπλέοντας από τα Μικρασιατικά παράλια, για τα νησιά του Αιγαίου, όλοι αυτοί έχουν επιτύχει μια αναίμακτη εισβολή. Με τις επιτυχείς προσπάθειες εισβολής, καταπονούν το Ελληνικό έθνος, σε πνευματικό, ηθικό, οικονομικό, και κοινωνικό επίπεδο. Οι επιπτώσεις  του πολέμου με διάφορες διακυμάνσεις, μαίνεται εδώ και χρόνια.

Στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου η Τουρκική ΜΙΤ και άλλες μυστικές υπηρεσίες συμμετέχουν στην διακίνηση εισβολέων-"μεταναστών", σε εμπρησμούς, στην προώθηση ναρκωτικών ουσιών, στην παραποίηση των θρύλων και των παραδόσεων του Ελληνικού έθνους σε "Ορθόδοξες προφητείες", σε καταστροφές-δολιοφθορές, στην διακίνηση πορνογραφικού υλικού, σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Επίσης έχει διαβρωτική-διχαστική παρουσία στα Ελληνικά γήπεδα και την κοινωνία καθώς συμμετέχει σε διάφορες παγανιστικές ομάδες στην Ελλάδα. 

Οι σύγχρονες υπερδυνάμεις της εποχής μας θα πολεμήσουν για θρησκευτικές, πολιτιστικές-κοινωνικές, οικονομικές και εδαφικές αιτίες. Γεωστρατηγικά έχουμε ένα εκτενέστατο θρησκευτικό, πολιτικό-στρατιωτικό, πολιτιστικό πλέγμα συμφερόντων και κυριαρχίας ανάμεσα στις δύο αυτοκρατορίες-υπερδυνάμεις Ρωσία-Κίνα και Αμερική-ΝΑΤΟ. 

Ένα από τα πιο επικίνδυνα μέσα που χρησιμοποιούνται από την νέα τάξη είναι οι θρησκευτικές οργανώσεις οι οποίες διέπονται από ένα ανελέητο και τυφλό θρησκευτικό φανατισμό. Με αυτές τις μεθόδους επιδιώκουν την δημιουργία μεσαιωνικών καθεστώτων για να εξυπηρετήσουν την κυριαρχία του Σιωνισμού. Η Ανατολική Μεσόγειος φλέγεται από την τεράστια πολεμική σύγκρουση, καθώς έχουμε έναν κανονικό παγκόσμιο πόλεμο σε μικρότερη μορφή στην Συρία. Εξαιτίας της αναβίωσης, της Οθωμανικής αυτοκρατορίας από την Τουρκία του Ρ. Τ. Ερντογάν, είναι απόλυτη ανάγκη να δούμε προσεκτικά τις συμμαχίες που θα συγκροτηθούν, για την μοιρασιά του υπάρχοντος ορυκτού πλούτου και τις αλλαγές των συνόρων. 

Η σύγκρουση των πολιτισμών ανάμεσα σε Ορθοδοξία-Ισλάμ που επιδιώκουν οι νεοταξίτες, προετοιμάζεται μεθοδικά από τους παράγοντες της νέας τάξης πραγμάτων. 

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς 


Διαβάσατε αποσπάσματα από τις εργασίες του  του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress , Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. 

Στο τέλος της δεκαετίας αναμένεται η κορύφωση του υβριδικού πολέμου. Κατά γενική ομολογία ο άνθρωπος που πρόσφερε τα περισσότερα και διακρίθηκε από όλους τους υπόλοιπους είναι ο .  

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Ένα μέρος των άρθρων και των εργασιών του περιοδικού Mpress δεν έχουν αναρτηθεί ποτέ από άλλες ιστοσελίδες των προαναφερόμενων περιοχών καθώς και σε ολόκληρη την επικράτεια.  

Μην παραμένετε θεατές των εθνικών συμφορών είναι υπόθεση όλων μας.

Μόνον ενωμένοι θα επιβιώσουμε από τον υβριδικό πόλεμο. Στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου θα έχουμε νέες τραγωδίες  όπως τα Τέμπη, εμπρησμούς-πλημμύρες όπως στον Έβρο, την Ρόδο και την Θεσσαλία. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού (νέα τάξη) υποστηρίζονται μεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα (οικονομικό-επαγγελματικό, κοινωνικό). Στον αντίποδα αυτοί που δηλώνουν Χριστιανοί αδιαφορούν παντελώς για τους συνανθρώπους τους που κινδυνεύουν να χάσουν τις ζωές τους. Το Mytileneprees μεταξύ άλλων έχει υποστεί συνεχόμενες και μεθοδευμένες συστηματικές κλοπές τεχνικού εξοπλισμού. Παρά τα ατράνταχτα στοιχεία οι εμπλεκόμενοι παραμένουν επιδεικτικά ατιμώρητοι με στόχο την φίμωση του μοναδικού Ελεύθερου-Eθνικιστικού ΜΜΕ με βάση το δόγμα του αειμνήστου Προέδρου της δημοκρατίας και ανώτατου δικαστικού Χρήστου Σαρτζετάκη.  

Το Mytilenepress είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό ειδικού σκοπού. Μεταξύ άλλων μην ξεχνάτε ότι προέβλεψε την καταστροφή στην Ρόδο τον Ιούλιο του 2023 με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από το 2009 και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023.

Το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress είναι αποδεδειγμένα το μοναδικό Μέσο Μαζικής Ενημερώσεως που αγωνίζεται πραγματικά για την επιβίωση του έθνους κατά την κορύφωση του υβριδικού πολέμου. Το περιοδικό μας δεν έχει χορηγούς και στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρές δωρεές των επισκεπτών του. Εάν έχετε την στοιχειώδη παιδεία-φιλοτιμία και έχετε αντιληφθεί τις συνθήκες που επικρατούν, σας καλούμε να υποστηρίξετε το Mpress για μην κλείσει. Υποστηρίξετε μας με μια μικρή δωρεά είτε με παραχώρηση τεχνικού εξοπλισμού, είτε με συμμετοχή σας στην συντακτική ομάδα. Κατόπιν εκτεταμένων διακοπών ρεύματος στις 16 Δεκεμβρίου 2023 κάηκε το μοναδικό Lap Top με το οποίο γινόταν οι αναρτήσεις του ηλεκτρονικού περιοδικού. 

Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601).  

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε ότι βρισκόμαστε στην πιο ευαίσθητη εθνικά περιοχή μαζί με την Κω, την Ρόδο και την Θράκη..

Ακόμη και αν δεν σας εκφράζει η φιλοσοφία του περιοδικού, σας καλούμε να μας στηρίξετε με την προυπόθεση ότι σεβόσαστε την ανθρώπινη ζωή. Κατά γενική παραδοχή το περιοδικό μας έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι το είναι μέσα στα δέκα ΜΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο το οποίο διαβάζει άριστα τα Διονυσιακά ιερατεία και τις καταστροφικές ενέργειες στα πλαίσια της υβριδικής απειλής. Επίσης το Mpress είναι το μοναδικό μέσον μαζικής ενημερώσεως σε όλη την Ελλάδα που κάνει μεταφράσεις άρθρων-αναλύσεων από τις κορυφαίες ιστοσελίδες του εξωτερικού σχετικά με τις διεθνείς εξελίξεις.    

 Από την Συντακτική Ομάδα. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ : 


ν.  

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Παναγιώτη Παρασκευαΐδη στο βίντεο που ακολουθεί: 

Για όσους γνωρίζουν καλά το Ελληνικό και ξένο διαδίίκτυο αρκετά Ελληνικά και ξένα ιστολόγια όπως το Sl  Press-The Press Project, The Gradle με σχετικές αναρτήσεις τους αναζητούν οικονομική υποστήριξη :  

 Υποστηρίξτε το Moon of Alabama

Αυτή η ανάρτηση αυτή τη στιγμή είναι καρφιτσωμένη στην κορυφή. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για φρέσκο περιεχόμενο.

Αγαπητοί αναγνώστες ζητώ τη βοήθειά σας για να συνεχίσει να λειτουργεί το Moon of Alabama.

Οι περισσότεροι από εσάς που έρχεστε εδώ εκτιμάτε τις αναλύσεις μου. Άλλοι αγαπούν τη ζωντανή, αν και κατά καιρούς υπερπλήρη ενότητα σχολίων του MoA . Είμαι πολύ περήφανος που το φιλοξενώ και το γαλουχώ, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου.

Άλλοι γνωστοί σχολιαστές έχουν προτείνει το Moon of Alabama :

Elijah J. Magnier @ejmalrai - 7:27 UTC · 28 Δεκεμβρίου 2023

Ένας από τους εξαιρετικούς ανεξάρτητους αναλυτές που αξίζει να ακολουθήσετε και να υποστηρίξετε είναι ο @MoonofA.
Δεν θα το μετανιώσεις.

Ακολουθούν περισσότεροι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σκεφτείτε να μου αφήσετε ό,τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Φυσικά, μου αρέσουν τα σχόλια όπως τα παραπάνω. Δυστυχώς δεν μπορώ να ζήσω μόνο με αυτό. Πρέπει επίσης να πληρώσω για φαγητό, ενοίκιο και άλλα απαραίτητα της ζωής.

Αυτός ο ιστότοπος είναι η προσπάθεια πλήρους απασχόλησης ενός ατόμου. Δεν υπάρχει άλλο εισόδημα στο οποίο μπορώ να βασιστώ. Ενώ ζω σε κάπως καλύτερες συνθήκες από τον φτωχό ποιητή του Spitzweg , δεν είμαι ούτε πλούσιος ούτε επιδίδομαι σε πολυτέλειες.


μεγαλύτερος

Κάθε δωρεά σε αυτόν τον φτωχό ποιητή - είτε είναι $5, $50, $500 ή περισσότερα – είναι ευπρόσδεκτη και απαραίτητη. Μια επαναλαμβανόμενη συνεισφορά ή χορηγία θα ήταν εξαιρετική. Δείτε παρακάτω πώς να το κάνετε.

Συνέχεια. ανάγνωση: Παρακαλώ υποστηρίξτε το Moon of Alabama

https://www.moonofalabama.org/

Δημοσιεύτηκε από b στις 14:36 UTC | Σχόλια (94) 
ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου