Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022

Mυτιλήνη : Η συντακτική ομάδα του Mytilenepress

 

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες". Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. 


Εν τούτοις ο Βολταίρος δεν έγραψε και δεν είπε ποτέ αυτά τα διάσημα λόγια, αν και το νόημα τους συμφωνούσε απόλυτα με την ιδεολογία του. 

Τα λόγια ανήκουν στην Βρετανίδα συγγραφέα Έβελιν-Μπίατρις Χολ την βιογράφο του Βολταίρου, η οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο S. G. Tallentyre. Το 1903 εκδόθηκε η βιογραφία που έγραψε για τον Βολταίρο και το 1906 το βιβλίο της με τίτλο «Οι Φίλοι του Βολταίρου», όπου και εμφανίστηκε για πρώτη φορά η διάσημη φράση. 

Επάνω σε όλα αυτά τα προαναφερόμενα φιλοσοφικά-ηθικά αξιώματα ιδρύθηκε το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό MytilenepressΗ δημοκρατία και η ελευθερία του λόγου- έκφρασης, αποτελούν τα θεμέλια για μια σωστή-υγιής κοινωνία. Το Mytilenepress έχει ως θεματολογία τα εθνικά θέματα, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Eπίσης υπάρχουν και θέματα για την τοπική επικαιρότητα και την υγεία. Εκτός από τα άρθρα Γεωστρατηγικής-Ιστορίας, η συντριπτική πλειοψηφία των άρθρων του Mytileneprss είναι από μεταφράσεις που κάνει από τις κορυφαίες ιστοσελίδες της Ευρώπης, της Ρωσίας και της Αμερικής . 

Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Μέρος της θεματολογίας του Mpress δεν υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Το περιοδικό μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα και ένα από τα ελάχιστα στον κόσμο, με αντικείμενο την επιβίωση από της υβριδικές απειλές ξένων εθνών.  

 ξεκίνησε το έτος 2006 από τοπική εφημερίδα και από το 2010 είναι και στο Ελληνικό διαδίκτυο με εργασίες-άρθρα ειδικής παιδείας και φιλοσοφίας. Γράφει σε γνωστές ιστοσελίδες για θέματα Γεωστρατηγικής-ιστορίας, για την αρχαία Ελλάδα, το imperium romanum, τις Eλληνοτουρκικές σχέσεις και τις υβριδικές απειλές εξαιτίας του Διονυσιακού πολιτισμού. Από το 2006 εώς σήμερα έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 4600 άρθρα-εργασίες. Είναι ο κορυφαίος στον κλάδο του με βάση την επίσημη επισκεψιμότητα και την αποδοχή των αναγνωστών. 

Το κορυφαίο είδος πολέμου είναι ο υβριδικός. Ο υβριδικός πόλεμος χωρίζεται σε πνευματικό-πολιτιστικό, οικονομικό, οικολογικό, διαδικτυακό, κοινωνικό, ψυχολογικό εγκληματικό, μεταναστευτικό, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς-οχήματα (τροχαία ατυχήματα), αθλητικό, υγειονομικό-βιολογικό και Διονυσιακό με συνέπεια το έθνος να βιώνει τρομερά δεινά, η προσφορά του στην Ελληνική κοινωνία θεωρείται η πιο αξιόλογη και σημαντική.

Όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο θυμόσοφος λαός με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν νομίζω ότι χρειάζεται συστάσεις. Η προσφορά του στον Ευρωπαϊκό αθλητισμό είναι τεράστια. Κυριολεκτικά ήταν πολύ τυχεροί οι λίγοι που τον γνώρισαν στις αθλητικές ομάδες ως προπονητή. Άλλαξαν οι ζωές τους και ωφελήθηκαν στον μέγιστο βαθμό, όπως όπως ορθά επισήμανε ο καλοθοσφαιριστής Θεόδωρος Παπαλουκάς. Όσοι θήτευσαν δίπλα στον σοφό της καλαθοσφαίρισης, έγιναν τρομερά δημιουργικοί-εξελίξιμοι και ξεχωριστοί άνθρωποι. 

Ανέπτυξε τις ικανότητες του κάθε αθλητή και συνεργάτη-στελέχους στον μέγιστο βαθμό με μοναδικές προπονητικές μεθόδους και φιλοσοφία. Ήταν ένα πολύ μεγάλο πανεπιστήμιο του αθλητισμού και της ζωής ο Σέρβος προπονητής. Ένας από τους ευνοημένους που γνώρισε τον Ν. Ίβκοβιτς υπήρξε και ο . Μέσα από τις προπονητικές μεθόδους του Ντούντα θα εξελιχθεί σε αυτό που όλοι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.

Με πρότυπο τον προπονητή του Ντούσαν Ίβκοβιτς ο  με την διαφορετική φιλοσοφία και ειδική παιδεία, μετέφερε τις διδασκαλίες του μεγάλου Σέρβου τεχνικού στον κλάδο της . Για αυτό δημιουργεί στην πράξη ανθρώπους ανώτερης ποιότητας, με ηθικές αρχές, ξεχωριστές ικανότητες, δημιουργικότητα και πολύ ισχυρές-ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Τα άτομα αυτά μέσα από την πολυετή μελέτη των εργασιών Γεωστρατηγικής-Ιστορίας από την στήλη Ισχύς Δια της Γνώσεως είναι σε θέση να αντέξουν-αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία και να εξελιχθούν στον μέγιστο βαθμό σε ατομικό επίπεδο. Ειδικά σε συνθήκες υβριδικού πολέμου. 

Σχετικά με την στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι εδώ και πολλά χρόνια όλοι οι αναγνώστες με παιδεία από όλες τις βαθμίδες εκπαιδεύσεως και όχι μόνο σε σχόλια-email, άρθρα αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές σχετικά με την ιστορία της Ρωμαϊκής-“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις εργασίες από την στήλη του , διάβασαν τόσες πολλές νέες-πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις.  μεγάλωσε με τα αξιώματα του τέως προέδρου της δημοκρατίας  Χρήστου Α. Σαρτζετάκη περί έθνους και Δημοκρατίας. Διαβάστε σχετικά και δείτε εδώ. 

Για όσους δεν γνωρίζουν βασικοί πυλώνες του υβριδικού πολέμου είναι οι καινοτομίες και οι αιφνιδιασμοί. Οι πρότυπες-καινοτόμες εργασίες του  είναι πολλές. Μέσα από αυτές τις εργασίες μας δίνει το ανεκτίμητο-ασύγκριτο πλεονέκτημα να επιβιώσουμε ως έθνος από τις υβριδικές απειλές και να εξελιχθούμε στο ανώτατο επίπεδο. 

Το έτος 2021 ίδρυσε το Mytilenepress με την υποστήριξη της Β. Παπανεστωροπούλου και τις Andri Λύτρα. To άρθρο σχετικά με τον έγραψαν για πρώτη φορά το 2019 η Βασιλική Παπανεστωροπούλου, ο Λάμπρος Κ. Σκόντζος και η Α. Κομνηνού. Έκτοτε έχει αναδημοσιευτεί σε διάφορες ιστοσελίδες. 

Επίσης με εμπνευστή τον μεγάλο Σέρβο προπονητή Ντούσαν Ίβκοβιτς στα πλαίσια της πραγματικής μείωσης των θανατηφόρων-σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων είναι δημιουργός τριών παγκόσμιων-πανελλήνιων καινοτομιών

Εδώ και είκοσι έτη δημιούργησε ένα Πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα υψηλού αθλητισμού για την αποφυγή σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων. Μεταξύ άλλων προτείνει την δημιουργία Γυμνασίων-Λυκείων και πανεπιστημιακών σχολών μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Διότι ήταν στέλεχος στην μεγάλη ΑΕΚ των τίτλων και του Final four μια ακόμη παγκόσμια καινοτομία του είναι ότι συμπεριλαμβάνει ένας μέρος της προπονητικής του Ντούσαν Ίβκοβιτς-Ευρωλίγκας μαζί με δικές του ασκήσεις στο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και για την αγωνιστική προετοιμασία στα μηχανοκίνητα σπορ σχετικά με αγώνες μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου. Για όσους δεν γνωρίζουν στον κλάδο της μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προπονητές και προπονητικό-τεχνικό σκέλος. 

Το έτος 2004 ίδρυσε αθλητικό σύλλογο μοτοσυκλέτας-αυτοκινήτου στα πλαίσια της απομάκρυνσης των οδηγών από αυτοσχέδιους αγώνες, επικίνδυνους ελιγμούς και σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Με προσωπικές του ενέργειες πέντε μήνες από την δημιουργία του συλλόγου διοργανώσαμε αγώνα πανελληνίου πρωταθλήματος,   

Επίσης έκανε 4 χρόνια αθλητική εκπομπή στο ραδιόφωνο για τα μηχανοκίνητα σπορ και για την εφαρμογή των τριών παγκόσμιων-καινοτομιών του σχετικά με τα σοβαρά-θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα και την πρόσληψη προπονητών στα σωματεία μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης επί 20 συναπτά έτη δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ τις εργασίες-καινοτομίες του. Τις καινοτόμες προτάσεις του έχει καταθέσει και ως πρόεδρος του αθλητικού Σωματείου στους αρμόδιους φορείς.  

Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Τo περιοδικό έχει 100% επιτυχημένες και ακριβείς εκτιμήσεις σχετικά με όλα τα σημαντικά παγκόσμια γεγονότα για την Αμερική, Ρωσία-Κίνα, Συρία, Ουκρανία, περί πιθανοτήτων για τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και μερικές παγκόσμιες πρωτιές για τις επιχειρήσεις υβριδικού πολέμου στην Ελλάδα όπως με τους εμπρησμούς και την καταστροφή στα Τέμπη με το πολύνεκρο ατύχημα. Η πρόβλεψη είχε γίνει στο Mytilenepress στις 18/2/2023. Η επιλογή σχετικά με τις μπάρες του ιστολογίου να έχουν κόκκινο χρώμα έγινε συμβολικά καθώς η Λέσβος και η Ελλάδα αιμορραγούν θανάσιμα εξαιτίας του υβριδικού πολέμου και της πανάρχαια σύγκρουσης των δυο παγκόσμιων πολιτισμών.  

Yπεύθυνος επικοινωνίας και διαφημίσεων είναι ο Χαράλαμπος Τσάμης. Όλα τα άρθρα-εργασίες που αναρτώνται στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού περιοδικού Μpress αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των δημιουργών τους. Για αυτό απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγγραφη άδεια των συγγραφέων και της συντακτικής ομάδας του περιοδικού. Eπίσης οι εργασίες της στήλης Επικρατέειν η Απόλλυσθαι αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του του εβδομαδιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού MytilenepressContact : survivorellas@gmail.com-6945294197). 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ολόκληρου του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς την έγκριση του του Mytilenepress και της στήλης. Επιτρέπεται μόνον η αναδημοσίευση του 50% των εργασιών Απαραίτητη προυπόθεση για την αναδημοσίευση είναι η προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο Mytilenepress. Ακόμη τα λογότυπα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του  από την προσωπική του στήλη την οποία γράφει από το 2006. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. 

Την ιστοσελίδα στην αρχική της μορφή σχεδίασε το μέλος της συντακτικής ομάδας Βάσω Παπανεστωροπούλου η οποία έχει φύγει από την ζωή. Το ηλεκτρονικό περιοδικό στην σημερινή του μορφή (διάταξη. χρώματα, ετικέτες, λογότυπα, μπάνερ, κινούμενες και σταθερές εικόνες), είναι σχεδιασμένο-εμπνευσμένο από τον

ΕΤΙΚΕΤΕΣ : ---------  

                   

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΜΟΡΦΙΑ
ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥ
Η ΕΚΦΡΑΣΗ
Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ
Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ
Η ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ
Η ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
………………………………..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανώνυμος 3 Οκτωβρίου 2018 – 7:29 μ.μ.

Ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ένας εξαιρετικός σπάνιος άνθρωπος.Το ήθος του η αξιοπρεπειά του η μορφωση του είναι αρετές που στη σημερινή εποχή είναι δυσεύρετες οάσεις.Ωστόσο υπάρχουν μικρές ανάσες όμορφων ψυχών μέσα στην τόσο ομοιόμορφη σκληρότητα που συναντάμαι καθημερινά σε κάθε μας βήμα.
Είναι λίγοι οι άνθρωποι που μπορούν να καταδυθούν στον βυθό της ψυχής μας και να μας κάνουν να νιώσουμε Την Ανάσα Του Χριστού μας.Ο κύριος Γιαννόπουλος που χρόνια τον διαβάζω δεν είναι υπερβολή αυτό που θα πώ με τα γραπτά του προσωπικά με κάνει καλύτερο άνθρωπο και τον ευχαριστώ. Άννα .Π

Ανώνυμος 11 Σεπτεμβρίου 2018 – 11:18 μ.μ.

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΕ
ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ , ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ
ΤΗ ΛΕΞΗ ,ΜΑΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ. ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΣΑΝ ΕΣΑΣ
ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΘΑ ΕΓΙΝΟΝΤΟ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ …ΧΡΗΣΤΟΣ   

ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ 
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ

ΕΥΓΕ ΔΑΣΚΑΛΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Στην Ελλάδα είσαι ελεύθερος να σηκώνεις αλβανική σημαία στον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως. Αν τυχόν όμως σηκώσεις την Ελληνική Σημαία σε ταμπελώνουν ως  φασίστα. 'Αυτή είναι η "δημοκρατία¨" Καί όταν μάχεσαι για τη θρησκεία σου τα όσια τα ιερά την ιερά πατρίδα σου τότε σε τρομοκρατούν σαν τον σεβαστό δάσκαλο Γταννόπουλο.

'Αντιγόνη

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΥΠΕΣ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ-ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΛΙΚ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ :

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Μετά τα μουσικά σχολεία δημιουργία Γυμνασίων-Λυκείων και πανεπιστημιακών σχολών μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος (Γεωστρατηγική-εθνική επιβίωση).

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Πρότυπο προπονητικό πρόγραμμα αποφυγής σοβαρών και θανατηφόρων ατυχημάτων.

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Μετά τα Μουσικά Σχολεία είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν Σχολεία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού..Γεωστρατηγική-Εθνική επιβίωση)

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Πως θα αξιοποιήσουμε την Ευρωλίγκα στα πλαίσια του υβριδικού πολέμου

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Επιβίωση από την υβριδική απειλή : Ίδρυση σχολείων μηχανοκίνητου αθλητισμού με το Φινλανδικό σύστημα εκπαίδευσης. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής.

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η Εθνική εορτή της ενδεκάτης Φεβρουαρίου. ΜΕΡΟΣ Α-Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η Εθνική εορτή της ενδεκάτης Φεβρουαρίου. ΜΕΡΟΣ Β 

2) Μυτιλήνη (Mytilenepress) :Επιβίωση από τον υβριδικό πόλεμο : Ολυμπιάδα και Πλήθων Γεμιστός Βίοι παράλληλοι και αντίθετοι. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 3) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και Ιστορία : Το μεγάλο θηρίο 666 και τα Διονυσιακά τάγματα Χρυσή Αυγή και Ο.Τ.Ο. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 4) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η εφαρμογή της Διονυσιακής Γεωστρατηγικής-Γεωπολτικής του Ισραήλ μέσα από την Παλαιά Διαθήκη. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 5) Μυτιλήνη (Mytilenepress) :Πηνελόπη Δέλτα-Μπενάκη (Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και Ιστορία).Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής

6) Μυτιλήνη (Mytilenepress) :Σε πρώτη Παγκόσμια Δημοσίευση Κωνσταντίνος Παλαιολόγος του Ν. Καζαντζάκη (εθνική επιβίωση).Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 7) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : H Eλλάς και ο Χριστός ξανασταυρώνονται (Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία). Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 8) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η ασύλληπτη Γεωστρατηγική κίνηση του Δ. Γιαννακόπουλου και το μεγάλο μυστικό για τον Πέμπτο αγώνα του Ολυμπιακού. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 9) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : ΕπIβίωση από την υβριδική απειλή : Γιατί συκοφαντούν αισχρά οι παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού την Αγία Ελένη ; Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 10) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Το μήνυμα των πεσόντων της Αλώσεως στους νεοέλληνες. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής.

11) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Τα παγκόσμια επιτεύγματα των μέγιστων εθνικών ευεργετών Κωνσταντίνου και Ελένης. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 12) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η αντιγραφή της Γεωστρατηγικής μου πρότασης από τον Ερντογάν. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 13) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η κατάρρευση του Imperium Americanum και η παγκόσμια ηγεμονία της Ρωσίας μέσο του Αριστόκλειου πολιτισμού. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής.

14) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Paul Stephenson και Edward Gibbon οι μεγαλύτεροι ανθέλληνες όλων των εποχών (Επιβίωση από την υβριδική απειλή). Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 15) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η παγκόσμια κυριαρχία της Ρωσικής Ομοσπονδίας προκαλεί τρόμο στους παράγοντες του Διονυσιακού πολιτισμού. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 16) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Οι κίβδηλες ιστορικές αναφορές εις βάρος του Έλληνα που αναπαύεται στο Έβδομον. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 17) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Ο Γερμανός πανεπιστημιακός καθηγητής Γκέλτσερ κάνει αναφορά στην αναλαμπή της Ορθοδοξίας. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 18) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Δημιουργία αθλητικής-πατριωτικής ομάδας στα πρότυπα της Ρεάλ Μαδρίτης (Γεωστρατηγική-Εθνική επιβίωση). Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής

19 Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η Σημασία του αρχαίου Όφι στον Αριστόκλειο και τον Διονυσιακό πολιτισμό (Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και επιβίωση από την υβριφική απειλή). Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 20) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η παρακμή του Imperium Americanum και η παγκόσμια ηγεμονία της τρίτης Ρώμης. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 21) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και ιστορία : Για την Πατρίδα από την Εθνική μας συγγραφέα. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής

22) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Την παγκόσμια ιστορία καθόρισαν και άλλαξαν δύο γυναίκες με το ίδιο όνομα. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής. 23) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Γεωστρατηγική-Ιστορία και Ορθοδοξία : Το τεράστιο επιστημονικό-ιστορικό λάθος του Τζων Μπάνγκελ Μπιούρυ. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 24)Μυτιλήνη (Mytilenepress) :Ο πόλεμος των πολιτισμών και η τρομοκρατία είναι μέρος της Διονυσιακής μυσταγωγίας. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 25) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Ο μυστηριώδης-ύποπτος θάνατος του Kubrick και το άγνωστο μυστικό-Διονυσιακό Τάγμα που εδρεύει στην Ελλάδα με συμμετέχοντες πολιτικούς

26) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Εβραιομαχία ο χειρότερος εμφύλιος στην ιστορία του Ελληνισμού. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 27) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η γεωστρατηγική και Γεωπολιτική της Pax Russica 888. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 28) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Υπήρξαν οι στρατιώτες του Ιερού Λόχου Κίναιδοι ; Ορθοδοξία-Γεωστρατηγική και Ιστορία Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής 29) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η Ελλάδα είναι αυτοκρατορικού μεγέθους για αυτό ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την Γεωπολιτική-Γεωστρατηγική γενοκτονία 

30) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Περί Πλουτάρχου κακοήθειας και Θουκιδίδου-Παπαρηγόπουλου αφέλειας ; Γεωστρατηγική και Εθνική επιβίωση 31) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Ο Άγιος Χρυσόστομος δίδαξε ότι η ηθική των αρχαίων σοφών βρίσκεται μέσα στην εκκλησιαστική μουσική (Γεωστρατηγική-Ιστορία και επιβίωση από τον υβριδικό πόλεμο) 32) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η σχέση της Ερεσού Λέσβου με την Ίμπιζα της Ισπανίας και οι πραγματικοί λόγοι που ο Βασιλιάς Μάκαρας έγινε "μυθικό" πρόσωπο 33) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Η σύγκρουση δύο παγκόσμιων πολιτισμών Ρώμη Vs Ιερουσαλήμ και το τραγικό επιστημονικό σφάλμα του Laurent Guyénot. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής. 34) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Γιατί κατέρρευσε η αυτοκρατορία του Αλέξανδρου ; Γεωστρατηγική και επιβίωση από την υβριδική απειλή.Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής. 36) Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Μέγας Ηράκλειος ο Χριστιανός στρατηλάτης που ξεπέρασε τον Μ. Αλέξανδρο. Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός αναλυτής.


Το Mytilenepress είναι το πρώτο ελεύθερο-δημοκρατικό, μοναδικό ιστολόγιο στον νομό Λέσβου και σε όλο το Αιγαίο-Θράκη. Αυτό είναι εμφανές από την επιλογή των θεμάτων για τα Ελληνοτουρκικά, την γεωστρατηγική-γεωπολιτική, τα εθνικά ζητήματα, τις διεθνείς εξελίξεις και την παιδεία. Ένα μέρος των άρθρων και των εργασιών του περιοδικού Mpress δεν έχουν αναρτηθεί ποτέ από άλλες ιστοσελίδες των προαναφερόμενων περιοχών καθώς και σε ολόκληρη την επικράτεια.  

Το εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress είναι αποδεδειγμένα το το μοναδικό Μέσο Μαζικής Ενημερώσεως που αγωνίζεται πραγματικά για την επιβίωση του έθνους κατά την κορύφωση του υβριδικού πολέμου. Το περιοδικό μας δεν έχει χορηγούς και στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρές δωρεές των επισκεπτών του. 

Υπό αυτές τις συνθήκες το ηλεκτρονικό περιοδικό οποιαδήποτε στιγμή ενδέχεται να διακόψει την λειτουργία του. Εάν σας ενδιαφέρουν όλο τα προαναφερόμενα υποστηρίξτε το Mytilenepress με μια μικρή δωρεά. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ (ΕΛΤΑ ΙΒΑΝ GR : 10010439601). Μην παραμένετε θεατές των Εθνικών και κοινωνικών συμφορών είναι υπόθεση όλων μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου