Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Μυτιλήνη (Mytilenepress) : Μικρό αγόρι που χρησιμοποιήθηκε στην προπαγάνδα για το «εμβόλιο» του Covid στο Ισραήλ πεθαίνει από καρδιακή προσβολή

 

Καρδιακή προσβολή στο μπάνιο, πνιγμός, θάνατος. Δεν είναι ο θάνατος που φαντάζεστε για ένα 8χρονο αγόρι, και όμως είναι η τραγική μοίρα που είχε τον μικρό Yonatan Moshe Erlichman τον περασμένο Σεπτέμβριο. 


Έρευνα-Επιμέλεια  και αρχισυντάκτης στο εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό περιοδικό Mytilenepress. Contact : survivorellas@gmail.com-6945294197). Συντακτική ομάδα του Mytilenepress. "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες". Η φράση έχει συνδεθεί άρρηκτα με τα έργα του Γάλλου φιλόσοφου Βολταίρου και εκφράζει απόλυτα τους συντάκτες του ηλεκτρονικού περιοδικού Mytilenepress. Στο Mytilenepress δημοσιεύονται όλες οι απόψεις. Aπαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την έγκριση του Μpress.

Το μικρό θύμα μεταφέρθηκε αμέσως στα επείγοντα στο νοσοκομείο Hadassah-Mount-Scopus στην Ιερουσαλήμ. πέθανε εκεί λίγες μέρες αργότερα, στις 28 Σεπτεμβρίου. Ο Yonatan εμφανίστηκε πριν από τρία χρόνια σε ένα βίντεο προπαγάνδας της ισραηλινής κυβέρνησης με στόχο να ενθαρρύνει τους γονείς να εμβολιάσουν μικρά παιδιά κατά του Covid-19.

Εμβόλιο κατά του Covid στο Ισραήλ χορηγείται στο 20% των παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών

Το μικρό της αγγελικό πρόσωπο είχε γίνει εμβληματικό επίσημων εκστρατειών εμβολιασμού, ενώ το Ισραήλ ήταν μεταξύ των κορυφαίων χωρών που είχαν επιβάλει τα πιο δρακόντεια μέτρα ως προς αυτό. Το βίντεο μεταδόθηκε λίγο πριν από την έναρξη της πρώτης εκστρατείας εμβολιασμού τον Δεκέμβριο του 2020. Τελικά, τον Σεπτέμβριο του 2022, μόνο το 20% των παιδιών είχε εμβολιαστεί στο εβραϊκό κράτος, αντικατοπτρίζοντας την υποχώρηση πολλών γονέων που δεν είχαν εξετάσει μόνο αυτήν την επιλογή λόγω των μέτρων καραντίνας και αποκλεισμού που επιβλήθηκαν από τις αρχές. Μόλις άρθηκαν τα μέτρα, ένα μεγάλο ποσοστό γονέων που είχαν ανακοινώσει ότι ήθελαν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους ηλικίας 5 έως 11 ετών, τα παράτησαν.

Ο Yonatan ήταν εγγονός ενός αξιοσέβαστου τοπικού γιατρού.

Ένα οκτάχρονο αγόρι που πεθαίνει από καρδιακή προσβολή αξίζει έρευνα!

Ο θάνατός του ήταν εντελώς απροσδόκητος, δεν υπήρχε τίποτα να προβλέψει αυτό το έμφραγμα που είχε ως αποτέλεσμα το παιδί να γλιστρήσει στο νερό. ανακαλύφθηκε άψυχο, πολύ αργά για να μπορέσει να τον σώσει.

Περιμένουμε επίσημη έρευνα για τα αίτια του θανάτου... αλλά θα έρθει ποτέ; Ήταν εμβολιασμένος; Και αν ναι, υπήρχε σχέση μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου;

Είναι μάλιστα γνωστό ότι το εμβόλιο mRNA μπορεί να προκαλέσει καρδιακά προβλήματα, ιδιαίτερα στους νεότερους, στους οποίους το πολύ υποθετικό όφελος της ένεσης είναι αρνητικό, δεδομένου ότι ο Covid δεν τους απείλησε ποτέ.

πηγή: Olivier Demeulenaere

Ο Jérôme Blanchet-Gravel δέχθηκε τον Bernard Massie, μικροβιολόγο και επίτροπο στην Εθνική Εξεταστική Επιτροπή Πολιτών, για σημαντικές συνεντεύξεις. Ο καλεσμένος μας επιστρέφει στον ψευδοεπιστημονικό λόγο των κυβερνήσεων κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο Bernard Massie εργάστηκε για 34 χρόνια στο Εθνικό Συμβούλιο Επιστημονικής Έρευνας του Καναδά ως ερευνητής και διευθυντής.

πηγή: Libre Media

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου